История на парфюма INFERNO MASTERPIECE

|
История на парфюма INFERNO MASTERPIECE

През далечната 2020 година в сърцето на България се зародила идеята за нещо грандиозно, нещо, което да промени лицето на българския парфюмериен пазар,а и не само. Милен Иванов, създател и вдъхновител, обича ароматите, които могат да пренесат усещане за лукс и стил. С неговата страст и желание за изключителност решава да създаде не просто аромат, а истински парфюмериен шедьовър.

Така се ражда марката INFERNO – символ на страст и майсторство в парфюмерията. Милен Иванов си поставя амбициозната цел да предложи нещо уникално, да създаде парфюм, който ще бъде не просто аромат, а истинско творение, което ще отразява индивидуалност и изисканост.

За постигане на този велик амбициозен проект, Милен се обръща към един от най-талантливия парфюмерист в страната – Сезер Сабах. Със своя невероятен нюх и талант, Сезер Сабах влиза в партньорство с INFERNO, за да създаде нещо уникално и несравнимо.

Сезер започва да експериментира с различни нотки и есенции от най-висшата нишова парфюмерия. След безброй проби и творчески процеси, резултатът от техния съвместен труд се превръща в аромат наречен MASTERPIECE. Този аромат представлява истински шедьовър в света на парфюмерията, който не само отразява индивидуалност и стил, но и съчетава изисканост с дълготрайно въздействие.

MASTERPIECE се появява на пазара на 1 декември 2023 година, отваряйки нова глава в историята на българската парфюмерия. Този аромат не само превъзхожда очакванията, но и става символ на съвършенство и елегантност. Така INFERNO MASTERPIECE стъпва на сцената, пренасяйки уникалния аромат в световен мащаб и оставяйки в своето следа следа от стил и страст.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка0

Количка

Количка0

Количка