История

|
История

История на Създателя

Милен Иванов – Вдъхновител на Изкуството във Всекидневието

Милен Иванов, собственик на марката “Inferno,” се явява не само като предприемач, но и като истински вдъхновител на изкуството в света на парфюмерията. Той е човек с безкрайна страст и усърдие, който никога не се отказва от своите мечти и идеали, винаги търсейки най-доброто.

Милен Иванов е познат с перфекционизма си и трудолюбието. Той не се задоволява с малко, винаги иска да постигне най-високите стандарти във всичко, което прави. Тази страст към съвършенството се отразява във всеки аспект на марката “Inferno” и ароматите, които носи в света.

“MASTERPIECE” е най-добрият пример за този перфекционизъм. Този парфюм не е просто аромат, той е истинско изкуство, което излъчва елегантност и сила. Той се разкрива като истинско парфюмерно произведение, сътворено с любов и страст, които Милен Иванов влага във всеки свой творчески проект.

Милен Иванов е не само предприемач, но и вдъхновител, който вдъхновява всички около него да мечтаят по-голямо и да постигат съвършенство във всичко, което правят. Той ни показва, че страстта, посветеността и труда могат да създадат истински произведения на изкуство и да променят света около нас.

Милен Иванов, със своята марка “Inferno” и аромат “MASTERPIECE,” ни доказва, че истинската страст и вдъхновението могат да сътворят най-красивите неща в света на парфюмерията. Той ни предоставя възможността да се насладим на този уникален аромат и да се вдъхновим от неговия талант и стил.

ИСТОРИЯ Inferno

През далечната 2020 година в сърцето на България се зародила идеята за нещо грандиозно, нещо, което да промени лицето на българския парфюмериен пазар,а и не само. Милен Иванов, създател и вдъхновител, обича ароматите, които могат да пренесат усещане за лукс и стил. С неговата страст и желание за изключителност решава да създаде не просто аромат, а истински парфюмериен шедьовър.

Така се ражда марката INFERNO – символ на страст и майсторство в парфюмерията. Милен Иванов си поставя амбициозната цел да предложи нещо уникално, да създаде парфюм, който ще бъде не просто аромат, а истинско творение, което ще отразява индивидуалност и изисканост.

За постигане на този велик амбициозен проект, Милен се обръща към един от най-талантливия парфюмерист в страната – Сезер Сабах. Със своя невероятен нюх и талант, Сезер Сабах влиза в партньорство с INFERNO, за да създаде нещо уникално и несравнимо.

Сезер започва да експериментира с различни нотки и есенции от най-висшата нишова парфюмерия. След безброй проби и творчески процеси, резултатът от техния съвместен труд се превръща в аромат наречен MASTERPIECE. Този аромат представлява истински шедьовър в света на парфюмерията, който не само отразява индивидуалност и стил, но и съчетава изисканост с дълготрайно въздействие.

MASTERPIECE се появява на пазара на 1 декември 2023 година, отваряйки нова глава в историята на българската парфюмерия. Този аромат не само превъзхожда очакванията, но и става символ на съвършенство и елегантност. Така INFERNO MASTERPIECE стъпва на сцената, пренасяйки уникалния аромат в световен мащаб и оставяйки в своето следа следа от стил и страст.

Количка0

Количка

Количка0

Количка